WEDSTRIJD T-Interim Borgerhout - S.T. Rekem  3 - 2  (0-1)

DATUM 05-12-2003  21:15

DOELPUNTEN 7’ Meisters 0-1, 28’ Ayaou 1-1, 28’ Steegmans 1-2, 33’ Bongiovanni 2-2, 37’ en 40’ twee o.g. van Crommen 3-2 en 4-2.

VERSLAG Isola Hoeselt had lange tijd de beste uitzichten op de overwinning. Al na zeven minuten lukte Meisters de 0-1. Ondanks de betere kansen voor de bezoekers bleef die 0-1 op het bord tot bijna in het midden van de tweede helft Ayaou de Hoeseltse diepe opvang omspeelde en gelijk stelde. Net hernomen schonk Steegmans aan Hoeselt echter opnieuw voorsprong (1-2). De match brak nu echt open. Boumediane stelde gelijk en in de slotminuten verhuisde Beyne van de hel naar de hemel. De Luikenaars forceerden nog een zege. Ayaou en Trickels brachten tweemaal Crommen zo in de problemen dat hij tegen zijn eigen ploeg scoorde. Of hoe een wedstrijd enkel gespeeld is bij het laatste fluitsignaal! Hard maar de realiteit voor een moedig Hoeselt dat beter verdiende.